Selfcare Shopping Night

Herken jij dit? Ontzettend blij kunnen worden van de energie van de edelstenen de spark en de schoonheid van de natuur. Met enige regelmaat verwonder ik mezelf over wat voor een moois de natuur ‘nu weer heeft gemaakt’ en sta ik weer te glunderen bij een edelsteen. Ik heb een selectie gemaakt tussen een aantal edelstenen die je kunnen helpen bij: het kalmeren als je overprikkeld bent, je levensdoel vinden en je pad te volgen, verminderen van angst en stress, inspiratie,  het ontwikkelen van je spiritualiteit, opheffen van blokkades en meer.

Deze selectie ga ik via een videocall presenteren en zijn tijdens de sessie te koop. Ik deel mijn kennis over de werking van de edelsteen met jou en andere vrouwen en als jij voelt ‘ja, deze is van / voor mij’ dan geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geen veiling zodat de mogelijkheid bestaat dat ‘jouw steen’ er van door gaat… er is genoeg moois voor iedereen en je mag erop rekenen dat de Selfcare Shopping Night over een paar weken weer plaatsvind. En uiteraard bent je niet verplicht tot een aankoop als je deelneemt aan deze avond. 

Aansluitend is er ruimte voor vragen over edelstenen, hoe je jouw edelstenen kan gebruiken of welke edelsteen ik adviseer. 

Per edelsteen vertel ik je meer over de energetische werking van de edelsteen, hoe je de steen het beste kunt gebruiken en waar je de steen het beste kunt plaatsen in huis. De edelstenen laat ik via video zien zodat je kunt zien hoe groot zij is en echt de steen kunt beleven. Ik heb verschillende soorten edelstenen: palmstenen en clusters, ruwe stukken en sets. Alle stenen hebben een vaste prijs en als je tijdens de online shopping voelt dat dit jouw steen is, dan geef je dan aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

 • Omdat edelstenen zoveel moois kunnen doen voor je: je helpen in de shifts waar je nu door heen gaat, je mood positief beïnvloeden, je ondersteunen in het leven van jouw leven.
 • Omdat edelstenen magisch mooi zijn.. en je jezelf een cadeau mag geven!
 • Omdat, gewoon, omdat het kan! 

Praktische informatie

Wanneer:

 • Donderdag 14 oktober // ‘s avonds // online Selfcare Shopping & Edelstenen workshop

 • Maandag 25 oktober // ‘s avonds // online Selfcare Shopping & Edelstenen workshop

 • Donderdag 28 oktober // middag & ‘s avonds // Selfcare Shopping in Ammerstol

 • Zaterdag 6 november // overdag // Selfcare Shopping in Overberg

 • Zondag 7 november // overdag // Selfcare Shopping in Overberg

 • Vrijdag 19 november // ‘s avonds // Full Moon Shopping in Overberg

 • Donderdag 9 december // middag & ‘s avonds // Christmas Shopping

 • Vrijdag 10 december // middag & ‘s avonds // Christmas Shopping

Geef bij de aanmelding even door voor welke avond jij je aanmeldt.

Informatie online: 
Hoelaat: 19.30 tot 20.30 en Q&A tot ongeveer 21.00
Waar: Online, je ontvangt een dag van te voren een Zoomlink.

Prijsindicatie van de edelstenen prijzen variëren vanaf €3,- tot € 95,- excl. verzendkosten (ophalen kan op afspraak)

Hieronder kan je je aanmelden: