Selfcare Shopping Night

Herken jij dit? Ontzettend blij kunnen worden van de energie van de kristallen, de spark en de schoonheid van de natuur. Met enige regelmaat verwonder ik mezelf over wat voor een moois de natuur ‘nu weer heeft gemaakt’ en sta ik weer te glunderen bij een kristal. Ik heb een selectie gemaakt tussen een aantal kristallen die je kunnen helpen bij: het kalmeren als je overprikkeld bent, je levensdoel vinden en je pad te volgen, verminderen van angst en stress, inspiratie,  het ontwikkelen van je spiritualiteit, opheffen van blokkades en meer.

Deze selectie ga ik via een videocall presenteren en zijn tijdens de sessie te koop. Ik deel mijn kennis over de werking van de kristal met jou en andere vrouwen en als jij voelt ‘ja, deze is van / voor mij’ dan geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geen veiling zodat de mogelijkheid bestaat dat ‘jouw steen’ er van door gaat… er is genoeg moois voor iedereen en je mag erop rekenen dat de Selfcare Shopping Night over een paar weken weer plaatsvind. En uiteraard bent je niet verplicht tot een aankoop als je deelneemt aan deze avond. 

Aansluitend is er ruimte voor vragen over kristallen, hoe je jouw kristallen kan gebruiken of welke kristal ik adviseer. 

Per kristal vertel ik je meer over de energetische werking van de kristal, hoe je de kristal het beste kunt gebruiken en waar je de kristal het beste kunt plaatsen in huis. De kristal laat ik via video zien zodat je kunt zien hoe groot zij is en echt de steen kunt beleven. Ik heb verschillende soorten kristallen, palmstenen en clusters, ruwe stukken en sets. Alle kristallen hebben een vaste prijs en als je tijdens de online shopping voelt dat dit jouw steen is, dan geef je dan aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

  • Omdat kristallen zoveel moois kunnen doen voor je: je helpen in de shifts waar je nu door heen gaat, je mood positief beïnvloeden, je ondersteunen in het leven van jouw leven.
  • Omdat kristallen zo magisch mooi zijn.. en je jezelf een cadeau mag geven!
  • Omdat, gewoon, omdat het kan! 

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 26 mei (de laatste keer voor de zomer)
Hoelaat: 19.30 tot 20.30 en Q&A tot ongeveer 21.00
Waar: Online, je ontvangt een Zoomlink als je je via onderstaand formulier opgeeft.

Prijsindicatie van de kristallen: prijzen variëren vanaf €3,- tot € 95,- excl. verzendkosten (ophalen kan op afspraak)

Hieronder kan je je aanmelden: