Waarom een strategische brainstormsessie?

Waarom wil je een (online) event organiseren? Waarom op dat moment? De waarom vraag staat centraal in de werkwijze van C-vents. Het achterhalen van de ‘why’ is het fundament van een geslaagd event. Alle communicatie, acties en resultaten zijn een afgeleide van deze formulering. In een persoonlijke en strategische brainstormsessie wordt uitgebreid de tijd genomen om zo veel mogelijk over jouw organisatie, dienst of product en het event op papier te zetten. C-vents stelt de juiste vragen, denkt mee en achterhaalt de ‘why’. 

Jouw event moet een onvergetelijke ervaring zijn voor je klanten, medewerkers of relaties. In een strategische brainstormsessie wordt toegewerkt naar het doel van je event. Deze vorm van co-creatie resulteert in een creatief concept voor een event met een hoog rendement. 

C-vents doorbreekt vaste denkpatronen en zorgt voor een unieke setting waar persoonlijke wensen en ideeën de vrijheid krijgen. Een eventconcept bedenken en uitwerken kost tijd. Op tijd beginnen is een pré. Op tijd beginnen met de juiste insteek, doelstellingen en vanuit het juiste fundament is een must. De voordelen? Meer bereik onder de doelgroep, meer engagement, meer inschrijvingen en meer omzet. C-vents durft dit statement te maken door de jarenlange ervaring in het bedenken en organiseren van krachtige zakelijke events. 

Wat is het resultaat?

Er zijn 2 soorten resulaten mogelijk na een brainstorm van drie/vier uur: je hebt of een dot aan energie en ideeën met concrete stappen zodat je zelf verder kan en de mogelijkheid is dat C-vents je ondersteund in het proces en er een vervolg brainstorm / werkochtend plaatsvind. Of je ontvangt na je brainstormsessie een volledige eventblauwdruk die je als houvast kunt gebruiken. 

Alle randvoorwaarden, strategische vraagstukken, wensen en ideeën worden uitgewerkt tot een waardevolle blauwdruk. Deze blauwdruk is de basis van jouw event en biedt houvast voor inzicht, inspiratie en actie rondom de organisatie. Steeds opnieuw kun je teruggrijpen naar de ‘why’ van het event. Met een creatieve mindset en werkwijze maakt C-vents hét verschil in het maken van eventconcepten.

What’s in it for you?

  • 1:1 met Claudia Alberda, oprichter en eigenaar C-vents 
  • Duidelijke formulering van de ‘why’ en (bedrijfs)doelstellingen van het event 
  • Een unieke en persoonlijke Event Blauwdruk als output van de brainstormsessie 
  • Hands-on tips, do’s en don’ts voor je event

Zet de eerste stap en boek een strategische brainstormsessie bij C-vents.