Het achterhalen van de waarom - Podcast

Waarom vind ik dit zo belangrijk en welke vragen stel ik aan het begin van een traject? Podcast interview met Samira Salman – founder EventGoodies. Hieronder vind je een aantal highlights uit de podcast.

00:10:22: Ik begin uiteraard met de basisvragen. Dus wat doe je nou als ondernemer en wat lever je? Maar ook: wat wil je bereiken? En die vraag zit nog heel erg aan de oppervlakte. Dus dan kun je doorvragen: wil je meer klanten, meer omzet, wil je kennis delen? En wat ga je dan doen met meer omzet en meer klanten? Wat ga je doen met deze kennis, wie wil je hiermee bereiken en welke impact wil je maken?

Daarna ga ik ook echt helemaal de diepte in met voor wie ga je dat dan doen?

00:11:56: Het is natuurlijk niet altijd zo dat alleen maar je ideale klanten of potentiële klanten op je evenement een rol hebben. Dus als je het hebt over je doelgroep, daar zouden er natuurlijk ook andere rollen in kunnen zitten. Ambassadeurs, sponsoren. Nou goed, ik kan daar kan zo nog een aantal opnoemen, maar dat is iets waar ik daarna ook op focus. Van, wie moet er nou bij zijn om bij te dragen aan het succes?

00:15:07: Wat ik daar ook in meeneem is het doel van de doelgroep. Dat vind ik ook belangrijk. Dat je nadenkt over waarom iemand naar jouw evenement zou komen.

Podcast ZEPnl: Jouw doelen behalen met het juiste eventconcept. In deze eerste aflevering ga ik in gesprek met Natasja Torque, founder van ZEPnl (waar ik zelf coördinator ben van ZEP010)  over het online programma dat ik heb ontwikkeld. In dit programma help ik  ondernemers hun doelen te behalen met het juiste eventconcept.

ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en professional. Bij ZEPnl kun je jouw eventteam op maat samenstellen. www.zepnl.nl