Recht Door Zee
Recht Door ZeeMonique Ballering
Lees verder
Claudia heeft voor ons vorig jaar het evenement "Ziekteverzuim een cadeautje voor uw organisatie?!" georganiseerd. Door haar enthousiasme en expertise heeft zij dit evenement tot een succes gemaakt. De voorafgaande brainstormsessie heeft ons gedwongen goed na te denken over de inhoud van het evenement. Maar vooral wat het onze gasten moest bieden. Dit is geslaagd. Heel fijn dat Claudia op de dag van het evenement de touwtjes stevig in handen hield, waardoor wij tijd aan onze sprekers en gasten konden besteden. Mocht je een evenement organiseren, dan kan ik Claudia van harte aanbevelen om dit evenement tot een succes te maken.
Vinaventura
VinaventuraEls Groot
Lees verder
Ik wilde een jubileumfeest organiseren i.v.m. het 20-jarig bestaan van mijn bedrijf. Doel was een feest om mijn trouwe klanten te bedanken, maar ook om nieuwe aanmeldingen voor mijn wijnreizen te krijgen. Ook wilde ik Wijntoerisme in Nederland onder de aandacht brengen. Het resultaat van het evenement is ruimschoots overtroffen! Claudia is een echte vakvrouw: zij werkt snel en efficiënt, zij krijgt de achterliggende beweegredenen boven tafel, zij brengt structuur aan en maakt zelfs een draaiboek voor de dag zelf. En ze kan je helpen om duidelijkheid te krijgen in het hele proces. Ik vond dat ik erg veel waar kreeg voor mijn geld!
Restaurant aan Huis
Restaurant aan HuisEsther van Leeuwe
Lees verder
Hoe zet je een evenement in om je (bedrijfs)doelen te behalen? Claudia kan hierin een grote toegevoegde waarde leveren. Tijdens haar uitvoerige intake vraagt ze echt door, wat de brainstorm die hierop volgt alleen maar ten goede komt. Verder weet ze je evenement strak te regelen. Ze heeft alle touwtjes in handen en weet iedereen die erbij betrokken is het juiste duwtje in de rug te geven om van het evenement een succes te maken.
Ontwerp Brouwerij
Ontwerp BrouwerijPeter Hordijk
Lees verder
Ik heb bewust gekozen voor een samenwerking met Claudia. Ik kreeg direct het gevoel dat C-vents meedenkt en adviseert, dat ze niet zomaar ‘ja en amen’ zegt. Geeft ook suggesties om dingen op een andere manier aan te pakken dan je in eerste instantie zelf in gedachten had. Ik stond op een lokale beurs, Krimpenerwaard onderneemt. Ik was net begonnen en wilde dit goed aanpakken. Vandaar een professional als C-vents ingeschakeld. Verwachtte dat C-vents zou doen waar ze goed in zijn, en vanaf de voorbereiding zou kijken hoe de doelen bereikt konden worden. Zij is prof op gebied van events en ik verwachtte dan ook dat zij dit goed zou kunnen uitrollen. C-vents heeft me bewust gemaakt van voortraject en natraject, belang van persoonlijk uitnodigen van mensen. Mijn stand had continu aanloop, waar bij andere stands op dezelfde beurs het ook nog wel eens stil was. We hadden ook een echt originele actie bedacht om mensen ertoe te bewegen hun visitekaartje bij me achter te laten. Ik wilde niet alleen mensen leren kennen maar ook de investering in de beurs terugverdienen. Dat is zeker gelukt, na ca half jaar 2 klanten door deelname aan deze beurs, en daar heb ik nu nog steeds business van. C-vents houdt je echt een spiegel voor. Wie ga je uitnodigen, hoe doe je dat, wat wil ik bereiken, waarom sta je op deze beurs? Gaat dieper in op de content, en geeft advies om meer rendement uit je evenement te halen.
Bloemsma Creatieve Verwerking
Bloemsma Creatieve Verwerking Maaike Bloemsma
Lees verder
Het succes van mijn 'Boeklanceringsfeest en meer', begon enkele maanden daarvoor. We zijn aan tafel gaan zitten en je hebt mij zó doorgezaagd om bij mijn 'why' te komen, dat ik er bijna gek van werd. Maar het was nodig om van een feestje een echt event te maken. Want een boeklancering + een atelier dat werd geopend door de burgemeester + mijn nieuwe bedrijf, Bloemsma Creatieve Verwerking is een event zeker waard. We hadden in een korte tijd een A1 vel vol geschreven met woorden en getallen en dit heb jij omgezet in een overzichtelijke planning en to-do-lijst. Voor mij als chaotische chaoot een hele mooie leidraad om toe te werken naar, voor mij de belangrijkste dag van 2019. 13 september, dé dag dat mijn boek 'Durven Kijken' gelanceeerd is en meer. Ik heb me aan de planning gehouden en dat gaf mij heel veel rust, ook al moesten er 101 dingen geregeld worden. Ook op de dag zelf liep alles gesmeerd. Danielle Verzijl was de dagvoorzitter en zij was ruim op tijd aanwezig. Maar ook jij was er ruim op tijd, zonder dat dit in mijn draaiboek stond! Dit gaf mij zo'n rustig en prettig gevoel, zodat het écht mijn dag is geworden! Wat ik achteraf hoorde van vrienden die aanwezig waren, wil ik graag met je delen. Claudia was elke keer de 'laatste vrouw' zodat alle aanwezige niets hebben gemist. Achter de schermen zorgde zij dat alles op tijd en goed liep. Zij had alles en iedereen in de gaten. Zij was er maar je merkte niet dat zij er was. Lieve mooie vrouw, ik wil je hartelijk bedanken voor het meewerken aan die voor mij zo belangrijke dag die mede dankzij jou, voor mij onvergetelijk is geworden.
Lief zijn voor jezelf
Lief zijn voor jezelfBianca van Hal
Lees verder
In samenwerking met Claudia hebben wij een geheel nieuwe evenementenreeks opgezet, vanuit de gedachte: wat kunnen wij aanbieden en waarom en daar kon Claudia met haar gerichte vragen snel en diep op doorgaan zodat er direct een goed fundament stond. Er staat nu een goede basis waaruit alle communicatie ontstaat dat geeft zoveel rust en overzicht. We weten nu waarom we doen wat we doen, we hebben structuur, overzicht, veel creatieve oplossingen/ denken in mogelijkheden en ze heeft een ontzettend fijne energie. Claudia is echt de expert als het gaat om waardevolle events organiseren. Deze Toppert zorg ervoor dat je zelf goed weet waarom je doet wat je doet, Dat je gaat voelen waar het echt om gaat. Ze heeft snel door wat er voor nodig is om het maximale voor alle partijen te bereiken. Heel veel creatieve oplossingen, structuur en snelle actie. Claudia is een erg prettige, krachtige en enthousiaste persoonlijkheid om mee samen te werken.