Events

Circle of Impact Events

Selfcare Shopping Night

Vrouwencirkels gaan al heel ver terug in de geschiedenis. Dit om de wijsheid die in elke vrouw zit door te geven van generatie op generatie. Dit gaat samen met rituelen, de kracht van de natuur en de seizoenen.  

  • De kracht van dit samen zijn is ontzettend groot.  
  • Samen bereik je meer.  
  • Een cirkel voor evenwichtige energie  
  • Kennis delen op gelijkwaardig niveau  
  • Krachtig door de liefdevolle aandacht en kwetsbaarheid van elk individu.  

Wij creëren een veilige plek voor een vrouwencirkel waar kennis gedeeld wordt om je zo te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is. De events zijn zo opgebouwd dat we ondanks dat iedere haar eigen pad loopt, de informatie altijd op het juiste moment komt en elke vrouw dit zelf kan toepassen.  

De events bevatten inspirerende sprekers en workshops waarbij kennis en verbinding centraal staan en diverse tools worden aangereikt. Je gaat leren hoe je de elementen van de natuur kunnen toepassen om zo met meer energie, bewustere keuzes voor jezelf te maken.  

Tijdens de (online) Shopping Night vertel ik je per kristal meer over de energetische werking van de kristal, hoe je de kristal het beste kunt gebruiken en waar je de kristal het beste kunt plaatsen in huis. De kristal laat ik via video zien zodat je kunt zien hoe groot zij is en echt de steen kunt beleven. Ik heb verschillende soorten kristallen, palmstenen en clusters, ruwe stukken en sets. Alle kristallen hebben een vaste prijs en als je tijdens de online shopping voelt dat dit jouw steen is, dan geef je dan aan. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

  • Omdat kristallen zoveel moois kunnen doen voor je: je helpen in de shifts waar je nu door heen gaat, je mood positief beïnvloeden, je ondersteunen in het leven van jouw leven.
  • Omdat kristallen zo magisch mooi zijn.. en je jezelf een cadeau mag geven!
  • Omdat, gewoon, omdat het kan! 

Aansluitend is er ruimte voor vragen over kristallen, hoe je jouw kristallen kan gebruiken of welke kristal ik adviseer.