C-vents neemt de volledige eventorganisatie uit handen en denkt vanaf de conceptfase tot aftersales na over de juiste invulling die aansluit op jouw doelstellingen en bedrijfsidentiteit. Hierbij is het uitgangspunt de boodschap die je wilt overbrengen, het doel en bovenal: het waarom.

Eventorganisatie die je verder brengt

Een succesvol event start met een concreet en haalbaar doel dat hand in hand gaat met een herkenbare boodschap voor relaties, personeel of (potentiële) klanten. Die boodschap geldt als rode draad door het gehele traject, zowel voor, tijdens als na het event. C-vents heeft de expertise en kennis in huis om als externe partij zorgvuldig de vertaling naar een succesvol event te maken. 

Een belangrijk element in deze voorbereiding is het definiëren en bepalen van jouw ideale klant. De juiste communicatie en tone-of-voice sluiten hierop aan. Een event is namelijk nooit zomaar een los communicatiemiddel of marketingtool, maar altijd een waardevol onderdeel van een complete campagne – zowel intern als extern. Het advies over bijkomende communicatie en concrete tips voor aftersales wordt meegenomen in het totaalplan. 

Het stappenplan voor een C-vent ziet er als volgt uit: 

  • Oriënterend gesprek op basis van intake
  • Brainstorm over het waarom achter het event en formuleren ideale klant
  • Concrete eventdoelstellingen formuleren via SMART principe
  • Eventconcept uitschrijven inclusief communicatieadvies en offerte
  • Concept en offerte bespreken 
  • Productie en uitvoering
  • Nazorg, (bezoekers)evaluatie en advies omtrent aftersales. 

Eventmanager op de vloer

Tijdens de uitvoering van het event heeft C-vents een leidende functie. Het opstellen en uitwerken van het masterdraaiboek en eventuele subdraaiboeken voor leveranciers en de locatie zijn typische werkzaamheden die bij de eventmanager horen. In de vorm van contactpersoon voor externe partijen en de opdrachtgever wordt voorzien in de vraag naar een volledige ontzorging van het event. Net dat beetje extra doen zit in de kern van C-vents. Zo wordt je niet alleen ontzorgt, maar ook verrast. Ben je tevreden en zijn je verwachtingen overtroffen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een vervolgtraject of terugkerend event.