De Event Blauwdruk: hét fundement voor je event!

Claudia Alberda

Je hebt een idee voor een event of je hebt de taak gekregen om een event te coördineren en de datum staat gepland. Twee situaties die vragen om creativiteit en focus. Op persoonlijk niveau vraagt het bedenken en organiseren van een event veel energie, tijd en een goede balans. C-vents is gespecialiseerd in eventmarketing en -organisatie. Samen komen we tot de kern van het event en blijven we dicht bij het DNA van jouw bedrijf. Vanuit daar wordt het gewenste resultaat beredeneert, inclusief passende boodschap. 
 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom een strategische brainstormsessie?

Waarom wordt er een event georganiseerd? Waarom op dat moment? De waarom vraag staat centraal in de werkwijze van C-vents. Het achterhalen van de ‘why’ is het fundament van een geslaagd event. Alle communicatie, acties en resultaten zijn een afgeleide van deze formulering. In een persoonlijke en strategische brainstormsessie wordt uitgebreid de tijd genomen om zo veel mogelijk over jouw organisatie, dienst of product en het event op papier te zetten. C-vents stelt de juiste vragen, denkt mee en achterhaalt de ‘why’. 

Jouw event moet een onvergetelijke ervaring zijn voor je klanten, medewerkers of relaties. In een strategische brainstormsessie wordt toegewerkt naar het doel van je event. Deze vorm van co-creatie resulteert in een creatief concept voor een event met een hoog rendement. 

C-vents doorbreekt vaste denkpatronen en zorgt voor een unieke setting waar persoonlijke wensen en ideeën de vrijheid krijgen. Een eventconcept bedenken en uitwerken kost tijd. Op tijd beginnen is een pré. Op tijd beginnen met de juiste insteek, doelstellingen en vanuit het juiste fundament is een must. De voordelen? Meer bereik onder de doelgroep, meer engagement, meer inschrijvingen en meer omzet. C-vents durft dit statement te maken door de jarenlange ervaring in het bedenken en organiseren van krachtige zakelijke events. 

Wat is het resultaat?

Effectief brainstormen in drie uur tijd. Met een creatieve mindset maakt C-vents hét verschil in eventmarketing en -organisatie. Alle randvoorwaarden, strategische vraagstukken, wensen en ideeën worden uitgewerkt tot een waardevolle blauwdruk. Deze blauwdruk is de basis van jouw event en biedt houvast voor inzicht, inspiratie en actie rondom de organisatie. Steeds opnieuw kun je teruggrijpen naar de ‘why’ van het event. Vanaf dat moment ligt de focus op de organisatie. C-vents ondersteunt ondernemers en bedrijven met daadkrachtige eventmarketing en -organisatie. Naast een Event Blauwdruk kun je terecht voor het uitbesteden van de volledige organisatie en coördinatie van je event.  
 

What’s in it for you?

  • 1:1 met Claudia Alberda, oprichter en eigenaar C-vents 
  • Duidelijke formulering van de ‘why’ en (bedrijfs)doelstellingen van het event 
  • Een unieke en persoonlijke Event Blauwdruk als output van de brainstormsessie 
  • Hands-on tips, do’s en don’ts voor je event 

Wil ik!

Zet de eerste stap en boek een strategische brainstormsessie bij C-vents. Stuur een mail naar info@c-vents.nl of bel met Claudia: +31 (0)6 3839 7108.