Verse Blikken Krimpenerwaard

Verse Blikken is een community voor zelfstandig ondernemers(to-be) die elkaar verder willen helpen. Door middel van brainstormsessies brengen wij mensen in verbinding en daarmee bieden we een platform tot inspiratie en netwerken. Sinds begin 2019 organiseert Claudia Alberda de edities in de Krimpenerwaard onder toeziend oog van Melanie Westdijk en Neeltje van der Wouden, founders van Verse Blikken.

Verse Blikken Krimpenerwaard
Loop jij als (toekomstig) ondernemer tegen bepaalde zaken aan? Of barst je juist van de ideeën waar je de input van anderen bij zou kunnen gebruiken? Overweeg je de stap te maken naar ondernemen en zou je wel eens willen sparren met mensen die de stap al wel gemaakt hebben? Mis je soms een sparringspartner? Vind je alleen ondernemen moeilijk? Bij Verse Blikken brainstormen we over jouw ideeën en uitdagingen in een fijne setting. Hier ontmoet je ondernemers uit verschillende werkvelden, die jou met hun ‘verse blik’ verder kunnen helpen!

Verse Blikken Krimpenerwaard #2

Wat het ook is; een groot, klein, heel inhoudelijk of juist een praktisch onderwerp. Wij geloven in de kracht van een ‘verse blik’. In kleine groepjes gaan we aan de slag zodat ieders vraag voldoende aandacht krijgt en je weer geïnspireerd en gemotiveerd verder kunt!

Datums en tickets

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close