Empower Women 010

Een droom, een missie: het Empower Women 010 event op 15 oktober 2019 organiseren met Sandra Lagace en Cor de Graag.
Thema 2019: Trek aan wat je morgen wilt bereiken

Als we een business contest zouden houden in het format van Holland’s Got Talent dan zou Nederland zich werkelijk rot schrikken van de hoeveelheid powervrouwen zoals jij die gewoon rondlopen in het MKB en corporate Nederland. Jij bent toch de vrouw die allang weet wat jouw einddoel is? Jij weet wat je wil dus het is alleen nog een kwestie van het ‘gewoon doen’. Als powervrouw staat alles al klaar om die positie te pakken die vanwege jouw persoonlijkheid en skills simpelweg een gegeven zou moeten zijn.

Dus wat houd je tegen? Het is een verspilling van Human Capital als jij nog langer wacht om jouw enorme potentie in te zetten. Dus doe jezelf en je omgeving niet te kort en zet tijdens het event samen met al die andere powervrouwen dé stap. Tijdens het Empower Women 010 event hebben wij een geweldige line up van powervrouwen. Geïnspireerd door deze keynote sprekers steek je het lont bij jezelf aan om dé volgende stap te zetten. Na het officiële programma is er een netwerkborrel. Onze ultieme missie is geslaagd als jij volgend jaar bij ons als keynote spreker op het podium staat om de volgende groep vrouwen te inspireren om het lont bij zichzelf aan te steken. Women Empower Women!

Programma & tickets

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close